На музичному фестивалі Atlas Weekend вчора, 8 липня, в Києві, «засвітилася» Українська мегазірка планетарного масштабу – Вєрка Сердючка (Андрій Данилко). Про це розповіли на сторінці виконавця в Instagram.

"Спасибі, Київ, спасибі @atlasweekend! Champagne everybody!» ,- написали під серією знімків з події.

У коментарях вдячні фанати пишуть, що виступ був неймовірним.

Скрін, Instagram Андрій Данилко
Скрін, Instagram Андрій Данилко

"Впевнена, глядач отримав неймовірний заряд і наповнився фантастичною силою! Андрій Данилко справжній талант, який володіє одним крутим якістю-даром натхнення! Дуже поважаю«, " ми все це чекали, ми про це мріяли, ми також, як і ти, від любові гинули, плакати не станемо, телефони відключаємо, ми сьогодні гуляємо, ми сьогодні фестивалимо! Веруня, мамо, band дякую вам за феєрію в цей вечір!",- радіють глядачі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Андрій Данилко
Скрін, Instagram Андрій Данилко

"Мені позавчора була 30-ка. А вчора я ковбасилася під віру. Я однолітка такого найталановитішого образу. Щаслива до німагу. Захоплююся, так Коля під баянчик, Коля давай, Коля, Коля... цмок", - захоплюються слухачі співака.

Скрін, Instagram Андрій Данилко
Скрін, Instagram Андрій Данилко

"Андрію Михайловичу, чи буде концертний тур по країні?", "Це було легендарно«," Ой не буду сумувати, буду танцювати!", "Це було фантастично, спасибі вам величезне", "Спасибі, що ви є! Було круто перенестися в 2017, на ту ж сцену, ніби й не було цих 4-х років. Сподіваюся, буде можливість зустрітися знову в цьому році. Обіймаю!", - додають інші.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend: "неважливо хто ти в ліжку"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Валерій Меладзе "вигнав" солістів ансамблю ЗСУ з шоу "Співають всі": "боляче під час війни..."

Також «Знай.uа " писав, що Назвала Тіну Кароль "плакальницею на похоронах": у сварці Валерія Меладзе і Олі Полякової спливли нові подробиці