У п'ятницю, 9 липня 36 років виповнюється Валерію Бебко, який ще відомий як Вал і чоловік солістки uehne The Hardkiss Юлії Саніної.

Про це стало відомо після публікації дівчини на сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона і привітала свого коханого з цим святом

"My Birthday Man!!! Люблю тебе, @val_bebko ❤ ️ "- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що починаючи з 2002 року чоловік вивчав сучасне мистецтво в Центральному коледжі мистецтв і дизайну імені Святого Мартіна в Лондоні, і під час цього зняв кілька короткометражних фільмів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після повернення почав знімати кліпи для українських виконавців, а також створив дует з майбутньою дружиною Юлією Саніною.

Вони познайомилися в 2008 році, яка на той момент працювала журналісткою. Через кілька років почали самі займатися музикою в дуеті Val & Sanina. Співали вони російською, після чого вирішили все ж Змінити стиль, а також назву на вже звичне всім The Hardkiss.

Їхня кар'єра стрімко розвивалася, і вона забирала більшість нагород на музичних преміях. Цього року групі виповнюється 10 років, і вони планували дати великий концерт на НСК Олімпійському, але, через коронавірусної інфекції його знову довелося перенести ще на рік.

Пара виховує сина, якого вони назвали Данилом. В кінці листопада хлопчикові виповниться 6 років.

Варто відзначити, що перший час пара приховувала свої стосунки, і розповіли про себе громадськості лише через п'ять років. Весілля вони зіграли всього через 2 роки після знайомства, і виконана вона була в українському стилі.

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на роботі з коханим хлопцем, але це не чоловік: "хто прийшов?"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Юлія Саніна з "The Hardkiss" звернулася до Кароль після перемоги: "Тіна, я дивлюся твої..."

Також "Знай.uа" писав, що Влад Яма точно зацінить: учасниця "Танців з зірками" спокусливо покрутила стегнами на камеру