Стало відомо про інцидент, який стався з пенсіонеркою з Підмосков'я, що в Російській Федерації. Жінка виростила у себе на городі 454 кущі марихуани.

Вона заявила, що на старості років хотіла трохи підзаробити, так як грошей абсолютно не вистачало з пенсії. Про це стало відомо завдяки виданню Life Shot.

Затримання, фото: Life shot
Затримання, фото: Life shot

Про грядки 63-річної пенсіонерки, які виглядали досить підозріло, повідомляли ще рік тому, однак, увагу на них звернули тільки зараз. У серпні 2020 року до Тетяни Іванівни, з села Огуднево, прийшли співробітники правоохоронних органів, однак, до того моменту пенсіонерка вже зібрала весь незвичайний урожай, і від цього залишилися тільки хвостики і кореневища.

Затримання, фото: Life shot
Затримання, фото: Life shot

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Цього ж літа місцеві співробітники поліції вирішили нанести візит трохи раніше, і влаштували за пенсіонеркою стеження.

Через огорожу побачили, що вона дбайливо поливає кущики. Тетяну Іванівну затримали. Вона запевнила, що сама не вживає, проте трохи продає бажаючим.

Затримання, фото: Life shot
Затримання, фото: Life shot

В результаті у неї изьяли близько 85 кілограмів марихуани, і проти неї відкрили кримінальну справу за статтею "культивування в особливо великому розмірі рослин, що містять наркотичні речовини". Їй найближчим часом повинні будуть винести запобіжний захід.

Затримання, фото: Life shot
Затримання, фото: Life shot

Нагадаємо, відому українську письменницю пограбували на закордонному курорті:"Жаба тисне".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українка розповіла про жахи землетрусу в Туреччині, другий удар - цунамі: "дуже страшно".

Також портал Знай.uа писав, що на острові Балі в районі Кедонганан Бадунг в готелі знайшли тіла двох мертвих українців, чоловіки і жінки.