Якщо раніше ми ознайомлювалися з молитвою до Володимирської ікони Божої Матері, що є великою святинею і однією з найбільш шанованих в Україні, то зараз пропонуємо прочитати звернення до Ісуса Христа, спрямоване через безробіття.

Читання попередньої молитви благословляє діточок, рятує від усіх бід і напастей, а нинішня виступає проханням про пошук благої і чесної праці віруючому безробітному. Опублікована вона на сторінці в соціальній мережі Instagram, заснована, щоб безліч користувачів сприяли своєю активністю популяризації православної віри в мережі.

Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

***

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, Пресвята Богородиця і святий мученик Трифон, пошліть мені добру і чесну працю на славу Божу і на користь ближніх моїх

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
***
"Амінь", "Дякую", "Господи допоможи б. Марії 🙏", "Господи молю допоможи синові Микиті з роботою🙏🙏🙏", "Господи, допоможи тим, хто в пошуку роботи! 🙏❤️", - пишуть користувачі в коментарях. Їх дуже багато і всі вони дякують за опубліковану молитву, яка може допомогти кожному, якщо читати її з теплотою в серці і спокоєм в розумі.

Нагадаємо, молитва в день ікони Божої Матері 6 липня: допоможе благословити дітей, повінчатися і врятуватися від бід

Як повідомляв "Знай.ua", Боже, бережи наших дітей і хрещеників: потужна молитва на захисті найбільш вразливих

Знай.ua писав, як зняти родове прокляття без ворожок і знахарів: сильна молитва для захисту і зцілення