Юлія Мендель була офіційно звільнена з посади прес - секретаря президента Володимира Зеленського, яким тепер призначений Сергій Нікіфоров - ведучий "Україна 24".

Про це стало відомо завдяки відповідному указу, який був опублікований на офіційному сайті глави держави. Чоловікові 34 роки і працював він до теперішнього моменту на телеканалі "Україна 24", який почав свою роботу з грудня 2019 року. Сергій був ведучим "Ранок чемпіонів" з талою Калатай.

Сергій Нікіфоров, фото: Instagram
Сергій Нікіфоров, фото: Instagram

До того, як потрапив на цей канал, Никифоров влаштувався на Euronews, включаючи штаб в Ліоні. Чоловік розповідав, що дуже багато спілкувався з представниками різних країн, під час роботи на цьому телеканалі. І знання контексту дозволяла краще розбиратися в локальних новинах.

Указ президента України, скріншот: president.gov.ua
Указ президента України, скріншот: president.gov.ua

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Задовго до цього, з 2007 по 2011 роки, Сергій Нікіфоров виступав у ролі кореспондента на телеканалі "Перший національний", а перед цим на тій же посаді, але міського Криворізького телеканалу "Рудана".

У чоловіка двоє дітей, виходячи з фотографій на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за життям телеведучого стежать всього кілька сотень людей (380). Сергій не надто багато викладає фотографій, основна частина яких містить в собі малюків або домашніх тварин.

Указ президента України, скріншот: president.gov.ua
Указ президента України, скріншот: president.gov.ua

Нагадаємо, "Друга релігія": напередодні фіналу "Євро-2020" Зеленський запропонував провести наступний чемпіонат в Україні

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська знайшла вірних друзів України в Литві: "Зміцнимо наші зв'язки"

Знай.ua писав, Олена Зеленська терміново звернулася до українців у розпал відпусток: на узбережжі Чорного моря будуть великі зміни