Київське "Динамо" підписало нового, молоденького і сильного гравця, який минулого сезону грав за Ковалівський" Колос " (з 2018-го року).

23-річний Денис Антюх підписав контракт зі столичним клубом на чотири роки. Перед цим він прийшов на перегляд в "Динамо", де добре проявив себе, коли відзначився двома забитими м'ячами у ворота "Люцерна" і "Базеля" зі Швейцарії. Про це говорять на офіційному сайті клубу.

Динамо, фото: пресслужба клубу
Динамо, фото: пресслужба клубу

У минулому сезоні Денис Антюх провів 27 матчів у всіх турнірах, дебютував в єврокубках, зігравши в кваліфікації Ліги Європи і забив два м'ячі. Хлопець виступає вихованцем охтирського "Нафтовика", у складі якого виступав протягом восьми років (з 2010 по 2018).

"Ахахахах, у Вербича немає швидкості і удару? мда, мабуть Ви очі закривали коли він м'яч отримував…", - написав один з користувачів в коментарях на сайті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментар, скріншот: dynamo.kiev.ua
Коментар, скріншот: dynamo.kiev.ua

Інший гравець "Динамо", Артем Бесєдін, отримав важку травму вході матчу зі Швецією, в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Шведський футболіст прямою ногою "влетів" в коліно українця, в результаті чого хлопець отримав часткове пошкодження зовнішньої і внутрішньої бічної зв'язок, хрестоподібної зв'язки, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення.

Тепер на відновлення у Бесєдіна піде близько півроку.

Артем Бесєдін, фото: Instagram
Артем Бесєдін, фото: Instagram

Нагадаємо, захисник "Динамо" Артем Шабанов одружився на вагітній коханій: схожі на Олександра Зінченка і Владу Седан

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина Вербича з "Динамо" у мокрій сорочці розбурхала фантазії шанувальником: "Бомба"

Знай.ua писав, Довбик не єдиний "герой" на Євро-2020? Вболівальники вимагають нагородити Бесєдіна орденом "За мужність"