Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Жінка знову стала мамою, після чого стала більше викладати різних публікацій, пов'язаних з її материнством. Нещодавно вона показувала, як виглядає в мокренькому купальнику, виходячи з басейну, і перебуваючи перед плитою, щоб приготувати малюкам їжу. А зараз випустила восьмихвилинне відео, спілкуючись з фанатами.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Анастасія Приходько зізналася, що зараз знайшлося небагато часу, бо вона скучила за "коханими". Співачка також розповіла і про плани, поки навколо неї лежать підкладки, пелюшки і памперси. Наприклад, зараз у неї дуже завантажений графік через зйомки на СТБ і в новому пісенному конкурсі "Співають всі".

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

"Така мама тут лежить в речах, у всьому, в підкладках, памперсах... сама вже схожа на памперс. Завтра у мене знову зйомки "Співають всі", понеділок у мене цілий день зйомки СТБ, потім три дні поспіль у мене зйомки" Співають всі", потім у мене виступ, потім у мене знову зйомки, потім у мене знову студія, потім у мене робота над новою піснею", - говорить Приходько протягом декількох хвилин.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла про найболючіший період у житті: "Страшні таємниці"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько показала, як годує молодшого сина грудьми: "Нехай весь світ почекає"

Знай.ua писав, багатодітна Анастасія Приходько перетворилася на мокру тигрицю біля плити: "Хочуть їсти"