"ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

Але зараз стало відомо, що банк вирішив перейти на новий режим купівлі валюти для ФОП (фізичних осіб підприємців), що дозволяє здійснювати обмін валют цілодобово. Ця послуга стала дуже популярною, про що говорять тисячні заявки від бажаючих скористатися такою можливістю.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

Цей режим був запущений 1 липня 2021 року, він дозволяє ФОП продавати валюту через додаток "Приват24. Бізнес". Експерти заявляють, що така послуга ідеальна для фрілансерів, які отримують винагороду за особисті послуги в іноземній валюті.

До цього підприємці могли здійснювати конвертацію, купівлю або продаж валюти тільки протягом трьох годин (з 10 до 13). А обмінні операції проводилися з обов'язковою сплатою комісії, в межах залишку на рахунку або за курсом Національного банку України (НБУ).

ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Банку можна продати до двадцяти тисяч доларів або євро, за комерційним курсом "ПриватБанку", протягом усього дня, лише з невеликими перервами.

ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, українці не отримали пенсійні посвідчення через Ощадбанк: "Як був совок..."

Як повідомляв "Знай.ua", ПриватБанк анулював клієнтці послугу "оплата частинами" без її відома: "Ніяк не відновити"

Знай.ua писав, ПриватБанк відмовився повернути гроші жінці за квитки на скасований рейс: "У чому логіка?"