Захисник збірної України Сергій Кривцов дав велике інтерв'ю, в ході якого розповів про свої відчуття після розгромної поразки Англії з рахунком 0:4 в 1/4 фіналу Євро-2020.

У нього спочатку поцікавилися щодо першого гола Гаррі Кейна, і що ж в тому епізоді сталося. А зараз заявив, що це майже повністю його помилка, бо Рахім Стерлінг підбирає м'яч під себе, тому його потрібно підтискати і забирати простір, проте Кривцов зробив кілька кроків вперед, а ось одноклубники не прочитали його думки і залишилися. Про це повідомляє видання Tribuna.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

"Я опинився в напівпозиції: і офсайду немає, і перешкодити удару Кейна я вже не можу", - заявив він.

Потім у футболіста запитали, з ким же складніше було - з швидким і спритним Стерлінгом, або все ж потужним Кейном, на що гравець нашої збірної відповів, що вони завжди змінювалися між собою. І коли Гаррі йшов у глибину, з'являвся Рахім та інші Атакуючі футболісти топ-рівня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Збірна Англії, фото: reuters
Збірна Англії, фото: reuters

І наостанок Сергій відповів на питання про слабке місце, яким журналіст назвав стандарти. Адже саме після них Україна пропустила два голи. І Кривцов відповів, що англійцям вдалося закінчити перший тайм лише з рахунком 0:1 після швидкого голу.

"Так, є у нас слабке місце – це стандарти. Плюс - два дуже швидких голи. Ще з роздягальні не вийшли, а рахунок вже 0:3. Важко було повернутися в цю гру. Це футбол, не можна говорити, що десь не пощастило", - зізнався захисник.

А потім зазначив, що в грі були як командні, так і індивідуальні помилки, які і призвели до поразки.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Нагадаємо, хто переможе у фіналі Євро-2020: букмекери склали прогнози на матч Англія - Італія

Як повідомляв "Знай.ua", київське "Динамо" поповнив молодий футболіст Денис Антюх: "Немає швидкості і удару"

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко став найкращим гравцем збірної України на Євро-2020: як Шевченко в молодості