Олені всього 18 років, і вона ніколи не стригла волосся, які виросли до розміру майже в 2,5 метра.

Дівчина зізнається, що у неї ніколи не було якої-небудь мети про те, щоб поставити рекорд або виділитися серед інших. У Олени просто відсутнє бажання стригтися і все. А з часом її почали порівнювати з Рапунцель, хоча мультфільм власниці довгого волосся не сильно сподобався.

Володарка дуже довгого волосся, скріншот: Youtube
Володарка дуже довгого волосся, скріншот: Youtube

І незважаючи на те, що шикарна шевелюра може виглядати неймовірно красиво, це ще й дуже складно. Бо шампуню може йти величезна кількість, а самостійно цього зробити ніяк, завжди необхідна чиясь допомога.

Володарка дуже довгого волосся, скріншот: Youtube
Володарка дуже довгого волосся, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я мию, в основному, волосся раз на тиждень. Якщо це літо-іноді потрібно і два рази на тиждень. Волосся мою за допомогою маминих рук, тому що сама ще не пробувала і не знаю, як вийде. Процедурі самого миття голови, волосся потрібно приділяти кілька годин, тому що миття голови - це півгодини, але потрібно просушити волосся добре. Я сушу не феном, а натуральним методом. Просто в рушник загортаю, потім ходжу просто з волоссям розпущеним. І на це потрібно пара годин, щоб вони добре висушилися", - розповіла 18-річна Олена.

Нагадаємо, особиста трагедія Олени, яка поховала двох рідних крихіток: "Щось підказувало, що не треба лягати спати"

Як повідомляв "Знай.ua", малятко з рідкісним синдромом ніколи не спить, батьки зовсім зневірилися

Знай.ua писав, українка підніметься на "гору-вбивцю": на цій вершині гине кожен четвертий