8 липня 2021 року, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook депутат Запорізької міської ради Віталіна Яковлєва опублікувала відео з вагона поїзда, в якому вночі випало вікно.

Вона згадала члена наглядової ради Укрзалізниці Сергія Лещенка і запитала, чи не тисне йому зарплата. А на її публікацію відповіла служба підтримки компанії, вибачившись за подію і попросивши більш детальну інформацію про потяг, включаючи номер вагона, місце і дату відправлення, щоб якомога швидше виправити цю ситуацію.

Лагодження вікна, скріншот: Facebook
Лагодження вікна, скріншот: Facebook

З ранку Віталіна виклала нову публікацію з продовженням. Вона уточнила, що з нею вночі здзвонилися співробітники колл-центру, і згодом вікно все ж вставили. Яковлєва вирішила не обманювати і надати скріншоти звернення, на які відреагували, а також подякувала за швидке виправлення ситуації, хоча стан вагонів все одно залишає бажати кращого.

Лагодження вікна, фото: Facebook
Лагодження вікна, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Все дійсно вже розвалюється і недостатньо просто точкового ремонту, поїзд Маріуполь - Одеса в сезон дуже затребуваний, з цього потрібно комплексно вирішувати проблему і шукати можливість заміни всіх вагонів. Де взяти гроші? Наприклад, зменшити зп наглядової ради, яка дуже погано спостерігає", - додала вона.

І в кінці нардеп познайомила представників Укрзалізниці з поняттям перспективного плану та оптимізації виробництва.

Нагадаємо, Укрзалізниця зганьбилася літнім "сервісом" у вагоні: вивалене вікно замість кондиціонера

Як повідомляв "Знай.ua", розчарований пасажир показав, як виглядає люкс від "Укрзалізниці": "У вагоні +80, вікна не відкриваються"

Знай.ua писав, в стареньку "Таврію" вдихнули нове життя: кросовер позаздрить