Український гурт Go_A_a має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На цей раз, на сторінці колективу в Tik Tok, з'явилося кумедне відео, яке припало до душі фанатам.

Група Go_A опублікувала кумедне відео, де показала, як можна використовувати речі не за призначенням.

На опублікованому відео можна побачити, як чоловік входить в будівлю і при вході помічає вокалістку Go_A Катю Павленко з незвичайним "аксесуаром".

Зірка одягнена в сіру футболку, чорні штани і спортивні кросівки. При цьому самою незвичайною деталлю її образу є дорожній конус, який вона одягла на голову замість "капелюха". При цьому помітивши чоловіка з камерою Катя Павленко показала жест "козу".

Дане відео сподобалося користувачам мережі і за короткий проміжок часу зібрало 65,3 тисячі лайків.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Публікація групи Go_A: Tik Tok
Публікація групи Go_A: Tik Tok
Публікація групи Go_A: Tik Tok

Варто відзначити, що раніше Катя Павленко запустила новий челендж в Tik Tok. Для участі необхідно зняти танець під пісню Go_A з дорожнім конусом на відео і розмістити його в соцмережі з хештегом «заплетісяшуме».

Публікація групи Go_A: Tik Tok
Публікація групи Go_A: Tik Tok
Публікація групи Go_A: Tik Tok

Нагадаємо, що Леся Нікітюк оголила розкішні форми заради Вєрки Сердючки: "це розрив"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна співачка MamaRika оголила животик перед пологами: "Місія здійсненна"

Також, "Знай.uа" писав, що Наталя Могилевська показала, як "домінує" над молодим красенем: "Моя коняка"