Популярна американська телезірка, модель, актриса і світська левиця Кім Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 234 мільйонів шанувальників.

Цього разу 40-річна красуня вирішила знову похвалитися своїми формами і виставили серію фото у відвертому купальнику.

Так, Кім вибрала купальник фіолетового кольору, який ледь прикриває тіло, дозволяючи добре розглянути апетитні форми знаменитості.

"Доброго ранку ☀️ Палм-Спрінгс",- підписала фото Кім Кардашьян.

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

"Ти виглядаєш приголомшливо, Кікс, продовжуй в тому ж дусі", " коли твоя мама поставила ці статуї на галявині? О, це ти !! Бліннннн", " залишайся з цією посмішкою. Ти виглядаєш такою щасливою і вільною", "вона виглядає набагато молодше і щасливіше", " я відчуваю твоє почуття свободи !! Я люблю цю Кім! Кім повернулася"," вже жарко", - писали в коментарях шанувальники, відзначаючи, що їх улюблениця знову виглядає щасливою і вільною.

Варто нагадати, що ще в кінці зими стало відомо, що Кім Кардашьян подала на розлучення з американським репером Каньє Вестом після 6 років шлюбу.

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер приспустила сукню, щоб показати свою роботу: "Великі с*ськи". Кайлі Дженнер опинилася на природі, демонструючи свою вишукану фігуру в чорній сукні і зеленій білизні з кросівками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником.Американську модель підозрюють у відносинах з репортером CNN

Також «Знай.иа " писав, що Плач і дивись: після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою. Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.