У ніч з 10 на 11 липня 2021 року, в Лас-Вегасі (Сполучені Штати Америки) завершився турнір UFC 264, в ході якого відбулася головна подія - третій поєдинок між колишнім чемпіоном світу в 2 категоріях, ірландцем Конором Макгрегором і Дастіном Пор'є.

До цього бою боєць з Європи мав на своєму рахунку 22 перемоги і п'ять поразок, а американець 27 перемог і 6 поразок. За підсумками сутички, перемогу знову здобув Дастін Пор'є. Хоча Конор Макгрегор активно почав, використовував удари ногами. А американський спортсмен кілька разів зумів потрапити ударами рук.

Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube
Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube

Згодом Пор'є перевів ірландця на покриття, тим самим уникнувши задушливого під назвою "гільйотина". Це коли шия суперника захоплюється між пахвою і передпліччям, а тиск відбувається на сонну артерію або трахею, що змушує противника здатися. Після цього Дастін також використовував лікті, а Макгрегор відповідав тим же, і в кінці раунду, повернувшись на ноги, підвернув одну з них і впав.

Конор Макгрегор, скріншот: Telegram
Конор Макгрегор, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Це дозволило амочку в трилогії сутичок між американцем і ірландцем, так як до цього рахунок був рівним (1:1 за перемогами). Адже в 2014 році Конор в першому раунді відпериканцю піти добивати противника, але він не встиг завершити бій до кінця першого раунду. Ірландський спортсмен не зумів продовжити поєдинок і навіть встати з рингу. Імовірно у Макгрегора перелом ноги.

Цей бій поставив труїв Дастіна в нокаут, а в січні нинішнього - Пор'є оформив технічний нокаут у другій п'ятихвилинці.

З октагону Макгрегор потрапив до лікарні прямо на ношах, хоча ще на рингу заявляв, що це ще не кінець і ногу зламав не Пор'є, ударів по ній не було.

"Твоя дружина в моєму списку. Эй, детка, ответь мне на сообщение. До біса Дастіна", - заявляє ірландець, що програв.

Нагадаємо, український боксер Денис Берінчик перед важливим боєм втік на край світу: "Жорстко нокаутує"

Як повідомляв "Знай.ua", боєць UFC поставив унікальний рекорд після 17-секундного поєдинку: переміг без єдиного удару

Знай.ua писав, малюк вперше потрапив на ринг поспостерігати за тренуванням мами-бійця: реакція крихти безцінна