У неділю, 11 липня 2021 року, відбудеться фінальний раунд Чемпіонату Європи з футболу між збірною Італією та Англією.

Пройде поєдинок у Лондоні, і це 28 матч між цими командами. Останній раз вони зустрічалися в 2018 році, навесні, в рамках товариського матчу. І зіграли тоді в нічию (1:1). Хоча на рахунку у італійців 10 перемог проти англійців. Дев'ять разів вони зіграли в нічию і 8 протистоянь завершилися перемогою Англії.

Збірна Англії, фото: reuters
Збірна Англії, фото: reuters

До цього, щоб пройти у фінал, Скуадра Адзурра впоралася з Італією, але через серію пенальті, так як основний час завершився з рахунком 1:1. А збірна Англії обіграла Данію в овертаймі (2: 1), коли суддя поставив пенальті у ворота Каспера Шмейхеля, хоча багато хто відзначає, що Рахім Стерлінг самостійно пірнав, будучи в штрафній зоні. А на полі в цей момент знаходилося два м'ячі.

Матч відбудеться о 22:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Збірна Італії та Туреччини, фото: Instagram
Збірна Італії та Туреччини, фото: Instagram

Роберто Манчіні може випустити на поле Джанлуїджі Доннарумма (Мілан), Емерсона Палмері (Челсі), Джорджо К'єлліні (Ювентус), Леонардо Бонуччі (Ювентус), Джованні ді Лоренцо (Наполі), Ніколо Барелла (Інтернаціонале), Жоржиньо (Челсі), Марко Верратті (ПСЖ), Лоренцо Інсіньє (Наполі), Чіро Іммобіле (Лаціо) і Федеріко К'єза (Ювентус).

Гарет Саутгейт може випустити на поле Пікфорда, Уокера, Стоунза, Магуайра, Шоу, Райса, Філліпса, Стерлінга, Барнса, Сака і Кейна.

Поєдинок можна подивитися на телеканалах "Україна", Футбол 1 і футбол oll.tv.

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

Нагадаємо, захисник збірної України Кривцов знайшов винних у поразці Англії на Євро-2020: "Не пощастило"

Як повідомляв "Знай.ua", Ярмоленко прийняв пропозицію турецького клубу: з "Вест Хема" в "Фенербахче"

Знай.ua писав, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде