Сушеф реаліті шоу "Пекельна кухня" на "Новому каналі" Микита Єфанов вирішив поділитися способом приготування швидкого, ситного і смачного ранкового перекусу, такого собі "рибного сніданку".

Адже 11 липня 2021 року в Україні відзначають День рибалки, а святкування зовсім не обмежується і відзначається не тільки професійними рибалками, а й простими любителями.

Рибалка врятував дитину, фото: кадр з відео
Рибалка врятував дитину, фото: кадр з відео

Для приготування нам знадобиться одна банка консервованої кукурудзи, в якій 340 грамів їжі, далі нужнка малосольна сьомга (200 грам), 5 шматочків хліба для тостів, 3 столові ложки оливкової олії, столова ложка меду і стільки ж гірчиці. Крім того, беремо 3 ст.л. кави еспресо, кілька гілочок свіжого кропу і за смаком додаємо сіль з перцем.

Микита Єфанов, фото: пресслужба "Нового каналу"
Микита Єфанов, фото: пресслужба "Нового каналу"

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Приготування починається з еспресо, який потрібно заварити і остудити. І потім в охолодженому кави розчиняємо сіль, додаємо мед, оливкову олію, гірчицю і чорний мелений перець. Збиваємо цю суміш віночком, потім вкидаємо кукурудзу і перемішуємо. Залишається тільки розкласти скибочки сьомги на тарілки, зверху викласти кукурудзу, полити соусом і приправити перцем.

Прикрасити блюдо можна приготованими гілочками кропу, а подавати зі свіжообсмаженими тостами.

Микита Єфанов, фото: пресслужба "Нового каналу"
Микита Єфанов, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, зірка МастерШеф Вова Ярославський приготував "веселе" домашнє морозиво: жовтки, цукор і коньяк

Як повідомляв "Знай.ua", Домашнє вино з моркви: напій, який не залишить байдужим

Знай.ua писав, легкий літній салат з курячого філе і журавлини: як наїстися і не поправитися