Сушеф реаліті шоу "Пекельна кухня" на "Новому каналі" Микита Єфанов вирішив поділитися способом приготування швидкого, ситного і смачного ранкового перекусу, такого собі "рибного сніданку".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАдже 11 липня 2021 року в Україні відзначають День рибалки, а святкування зовсім не обмежується і відзначається не тільки професійними рибалками, а й простими любителями.
Для приготування нам знадобиться одна банка консервованої кукурудзи, в якій 340 грамів їжі, далі нужнка малосольна сьомга (200 грам), 5 шматочків хліба для тостів, 3 столові ложки оливкової олії, столова ложка меду і стільки ж гірчиці. Крім того, беремо 3 ст.л. кави еспресо, кілька гілочок свіжого кропу і за смаком додаємо сіль з перцем.
Приготування починається з еспресо, який потрібно заварити і остудити. І потім в охолодженому кави розчиняємо сіль, додаємо мед, оливкову олію, гірчицю і чорний мелений перець. Збиваємо цю суміш віночком, потім вкидаємо кукурудзу і перемішуємо. Залишається тільки розкласти скибочки сьомги на тарілки, зверху викласти кукурудзу, полити соусом і приправити перцем.
Прикрасити блюдо можна приготованими гілочками кропу, а подавати зі свіжообсмаженими тостами.
Нагадаємо, зірка МастерШеф Вова Ярославський приготував "веселе" домашнє морозиво: жовтки, цукор і коньяк
Як повідомляв "Знай.ua", Домашнє вино з моркви: напій, який не залишить байдужим
Знай.ua писав, легкий літній салат з курячого філе і журавлини: як наїстися і не поправитися