Українець поскаржився на те, що ПриватБанк під час великих переказів у доларах видає пошкоджені купюри.
Про це українець написав на сайті Мінфіну.
Так, українець розповів, що напередодні отримував в касі ПриватБанку два перекази в доларах за системою Western Union. При цьому українець поскаржився через те, що перекази були великими й в банку йому видали пошкоджені купюри.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

" Так як суми великі - банкіри щури підсунули рвані, з печатками і написами доларові купюри - щось я виявив біля каси відразу поміняли, щось я виявив в іншому банку поруч на перевірці купюр. Повернувся з доплатою по долару США поміняли на хороші купюри!",- написав він.
Українець розповів, що після того, як йому видали пошкоджені купюри написав скаргу на ПриватБанк. При цьому зазначив, що також має намір звертатися в СБУ.

Скарга на ПриватБанк
Скарга на ПриватБанк

Нагадаємо, раніше ПриватБанк відмовився повернути гроші жінці за квитки на скасований рейс: "у чому логіка?". Жінка розповіла, що придбала авіаквитки через сторонній сервіс і отримала їх на пошту.

Як повідомляє портал "Знай.ua" шахраї зламали карту клієнта Приватбанку, ніяких підтверджень і дзвінків: "дуже засмучений". Чоловік залишив відгук в якому розповів, що був задоволений послугами ПриватБанку, поки його карту не зламали шахраї.

Також "Знай.ua" писав, що ПриватБанк дозволив оплатити онлайн-покупку без згоди клієнта:"продовжує дивувати". За словами клієнта, він встановив нульовий ліміт в додатку Приват24, щоб гроші не знімалися за онлайн-покупки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще