Популярна українська співачка Тіна Кароль вже понад 15 років тішить фанів своєю творчістю. Зірка не припиняє дивувати та щоразу на концертах показує масштабне неймовірне шоу.
Так, нещодавно на фестивалі Atlas Weekend Тіна Кароль влаштувала масштабне шоу з безліччю танцюристів, різними спецефектами й навіть твариною.
Артситка вийшла на сцену з живим пітоном. У програмі "Світське життя" Катерина Осадча поцікавилася чи не переймається Тіна через те, що це могло нашкодити тварині.

Тіна Кароль, кадр з відео: Instagram
Тіна Кароль, кадр з відео: Instagram

"Ми з ним пройшли великий термін репетицій. Він мені вже рідний. Він вчора на мене так глянув типу: "Може досить?". Ми з ним пройшли ну може 15 прогонів. Хоча я з самого початку його страшенно боялась. Я десь у грудні хотіла зняти фотосесію і зрозуміла, що просто істерично кричу. Потім з'їздили в Намібію з сином і зрозуміла, що я просто не навчена любити природу і бути частиною природи", - розповіла Тіна Кароль.

Зірка зізналася, що страх перед пітоном не був безґрунтовним, адже у Каліфорнії на неї вже нападала змія.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"На мене в Каліфорнії вже нападала змія, гримуча. Мені вдалося втікти і з того моменту в мене була панічна атака взагалі на змій. Це такий міг челендж і я йду назустріч страху", - розповіла зірка.

У коментарях українці по різному реагують на такий досвід Кароль:
"Відколи у Каті закінчилися нормальні питання? До чого ці дивні порівняння з Марув?", "Тіна прекрасна в костюмі) Добре тримається відповідаючи на недоречні запитання, а пітонові я заздрю - побувати в центрі такого грандіозного шоу, та ще й в руках Тіни Кароль! Шкода що він не може чути її пісні, йому б сподобалося "," до марув ці елементи так само широко використовувалися, вони досить популярні. так що дивно звинувачувати її в плагіаті "...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пристрасно поцілувала найдорожчого в житті чоловіка, і це не Дан Балан: "Привіт"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль обняла Юлію Саніну з Hardkiss на Atlas Weekend: майже поцілувалися, як Мадонна з Брітні Спірс

Знай.ua писав, Потап і Тіна Кароль посварилися слідом за Олею Поляковою і Валерієм Меладзе: "Амнезія?"