Відомий український артист, співаючий ректор, а також "юний орел" Михайло Поплавський, який зовсім нещодавно заявив про завершення своєї співочої кар'єри, розповів про розмір пенсії. Пам'ятається, що Михайло Михайлович в одному з інтерв'ю заявляв, що "багаті чоловіки старими не бувають". Тепер же вся країна дізналася, скільки отримує Поплавський за вислугу років.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Михайло Поплавський, скріншот: YouTube
Михайло Поплавський, скріншот: YouTube

Зірка вже отримує пенсію, зокрема, як ректор з багаторічним стажем. За словами Поплавського, він щомісяця отримує близько 16 000 гривень.

"У мене помічники отримують і вона "йде" відразу. Я навіть не знаю, думаю, що отримую як народний депутат, десь близько 16-17 тисяч", - поділився артист.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

Знаменитість додав, що на пенсії збирається відпочивати і займатися бізнесом. Також співак хоче більше проводити часу зі своїм онуком.

Невістка Поплавського Аліна заспівала. На питання Каті Осадчої, чи не сам зірковий свекор продюсує красуню, він відповів "ні".

"Це її ініціатива, я їй не допомагаю. Я сказав: "Якщо хочеш співати — співай, хочеш танцювати — танцюй. Це твоя зіркова дорога. Як ти зробиш старт, як реалізуєш творчі амбіції, залежатиме твоє успішне майбутнє". Я продюсувати невістку не буду, мені є чим займатися", - заявив зірка.

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський помріяв про пампушечках на тлі напівголої студентки: "А ви любите?".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського.

Знай.uа писав, Михайло Поплавський показав, як запалити на Івана Купала: енергії як у студента.