Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома завдяки своїй твердій позиції щодо захисту української мови, любить викладати різні історії або думку про ту чи іншу ситуацію, що сталася в нашій країні.

Вона розповіла історію, яка знову її накрила, хоча всього кілька днів тому жінка говорила журналістам, що все добре. А ситуація, описана на сторінці в соціальній мережі Facebook, знову стосується законопроекту "Про корінні народи" і видання книжки.

Лариса Ніцой, скріншот з відео
Лариса Ніцой, скріншот з відео

"Такий маленький законопроект, але і в ньому примудрилися українців поставити в стійло. Так важко спостерігати, коли говориш людям, нас знищують, а їм пофіг. А ти дивишся, як знищують, і нічого не можеш з цим зробити. Он, Андрій Міщенко написав коментар, як завжди іронічно і влучно: "їм пофіг на ті закони, тому що вони не збираються ті закони виконувати". Але ж це знову бардак і абсурд, бардак і абсурд!", - пише Лариса Ніцой.

Лариса Ніцой, скріншот з відео
Лариса Ніцой, скріншот з відео

Потім жінка заявила, що згодом в українців знову зірве дах і почнеться чергова революція. Адже виконувати закони не збираються як звичайні громадяни, так і ті, хто їх пише. Хоча ще давно про це писав Донцов, Міхновський. Всі мріяли про незалежну Україну, і ми її маємо. Але ще В'ячеслав Чорновіл заявляв, що незважаючи на це, нашу країну потрібно зробити українською.
Потім Ніцой торкнулася видання нової книги з готовим макетом для малюків, який знаходиться в такому стані вже кілька років, але видавництво висунуло суму в 56 тисяч гривень, які Лариса не може назбирати. Її крім нового твору може заспокоїти зустріч з діточками. До них письменниця їздила в табори, розповідала про книги, читання і патріотизм. Однак і в цій ситуації все вперлося в гроші.

Нагадаємо, захисниця українського Ніцой виступила проти закону "про корінні народи": "Ростуть роги..."

Як повідомляв "Знай.ua", маленька львів'янка втерла ніс Ніцой і Фаріон - "Говорите правильно!"

Знай.ua писав, захисниця українського Ніцой після "мовного скандалу" зі збірною показала, як спілкуються інші спортсмени: "Позбудуться про колоніального клейма"