Астролог Влад Росс в ефірі телепередачі "Один, два і ти" на Апостроф TV зробив сміливий прогноз на адресу президента України Володимира Зеленського і того, чи зуміє він залишитися на другий термін.

Чоловік відповів негативно на питання про те, чи стане нинішній глава держави олігархом. Бо це передається генетично, за його словами, А батько Володимира Олександровича раніше відмовився від подарованої Зеленським машини невідомої марки, і досі їздить на своєму старенькому автомобілі.

Візит Володимира Зеленського до Латвії, фото: president.gov.ua
Візит Володимира Зеленського до Латвії, фото: president.gov.ua

Для президента України Влад Росс прогнозує непоганий 2024 рік, але і передбачив спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова наступним правителем.

"Я завжди роблю сміливі прогнози. Я завжди передбачав, що Ющенко стане президентом, і ніхто не вірив. Я, до речі, і замах на нього передбачав", - заявляє астролог.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Влад Росс
Влад Росс

Він додав, що один з творців партії "Наша Україна" Євген Червоненко може підтвердити ситуацію, в якій вони виявили бомбу під машиною Віктора Ющенка. Політика хотіли підірвати після виграшу на виборах. Також Росс згадав про передбачення зоряної години Віктору Януковичу під час боротьби за президентське крісло з Юлією Тимошенко

Нагадаємо, земляк Зеленського з Кривого Рогу показав жахи палат хірургії: всюди гниль, сморід і хамство лікарів

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель у минулому: прессекретарем Зеленського став ведучий Сергій Нікіфоров

Знай.ua писав, Олена Зеленська знайшла вірних друзів України в Литві: "Зміцнимо наші зв'язки"