У Приватбанку змінили правила, які стосуються продажу іноземних валют населенню. Такі нововведення особливо порадують фрілансерів.

Якими будуть нові правила?

Як повідомляє пресслужба ПриватБанку нова послуга дозволяє здійснювати фінансові операції з будь-якими іноземними валютами цілодобово. Нововведення починає діяти вже з 1 липня 2021 року. Для реалізації своїх валютних запасів фізичні особи-підприємці можуть використовувати мобільну або комп'ютерну версію додатка "Приват24 бізнес".

ПриватБанк, скріншот із відео
ПриватБанк, скріншот із відео

У банку зазначили, що особливо така функція буде зручною для фрілансерів, які працюють на іноземних замовників. На даний момент продавати ПриватБанку валюту можна практично цілодобово.

Виняток - невеликі тимчасові перерви. Додаткова можливість відкрита з третьої години дня до половини дванадцятого вечора, а також з двадцяти хвилин першої ночі і до дев'ятої години ранку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Проте, деякі обмеження все одно існують. Одноразово, за одну операцію, можна продати не більше ніж двадцять тисяч доларів США або ж Євро.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк відмовився повернути гроші жінці за квитки на скасований рейс: "у чому логіка?"

Як повідомляє портал Знай.ua Шахраї зламали карту клієнта Приватбанку, ніяких підтверджень і дзвінків: "дуже засмучений"

Також Знай.ua писав, що ПриватБанк дозволив оплатити онлайн-покупку без згоди клієнта: "продовжує дивувати"