Відома українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів чоловік.

Знаменитість продовжує викладати фотографії, на яких фігурує її шикарна фігура, ніжки і попа. Нещодавно було свято Івана Купала, і заради нього Нікітюк забралася у воду без штанів.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

А зараз і зовсім обернулася до українців п'ятою точкою, щоб вони порадили їй якусь книжечку і назвали особистий топ-5 творів.

"Книжечку для Лісечки порадьте плиз ☺ ️Ваші ТОП 5?👇 🏻 👇 🏻 👇 🏻", - пише Леся Нікітюк.

Телеведуча в коротеньких чорних шортах скористалася драбиною, щоб дотягнутися до самої верхньої полиці і продемонструвати свої довгі ноги.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"1. Атлант розправив плечі. 2. Квіти для Елджернона. 3. 451 градус за Фаренгейтом. 4. Квартира в Парижі. 5.Ребекка", "Михайло Лабковський" Хочу і буду"🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Джо Діспенза" Сила підсвідомості " почитайте! Книга для усвідомлених людей, які хочуть керувати своїм життям, а не плисти за течією😉", "Віднесені вітром❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк опинилася в РАГСі: "Наречена красива"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк оголила розкішні форми заради Вєрки Сердючки: "Це розрив"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк приймає дорогі подарунки від таємного шанувальника: "Зараз покажу"