Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч чоловік.

Жінка вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі. А зараз вона виставила кілька знімків, опинившись на морі, будучи на пляжі у спіненій водичці.

Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram

Олена-Крістіна зізналася, що останнє фото в публікації викликає дику істерику і поцікавилася, як би її підписали її фанати. Вона постала у водичці, відкривши рот і витягнувши руки вперед, ймовірно, не очікувавши, що море буде таким холодним або поява нової хвилі.

"Море🌊☀️ Прем'єра-2021🤩🤩🤩 останнє фото - істерика 😂 а як би підписали ви?😉 За кращий підпис - пролайкаю фоточки👍 🤩❤️", - пише телеведуча в публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: YouTube
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: YouTube

"Красуня😍 😍 😍 я обожнюю її😍❤️❤️", "Море, Я щас зроблю тобі перевірку на вірність😮 🙌", "Виглядає як крутий Музичний кліп ахаха Христина красуня^^💜", "Як я вирішую свої проблеми, що насуваються😂",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь в червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без "капітана"

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі..."