Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 900 тисяч чоловік.

А зараз виконавиця дала інтерв'ю Катерина Осадчій в ході телепередачі "Світське життя". В ході спілкування з телеведучою, знаменитість розповіла про відчуття після виступу з переможцем "Євробачення" з Португалії.

Джамала, instagram.com/jamalajaaa
Джамала, instagram.com/jamalajaaa

- Джамала, ти не могла пропустити концерт свого улюбленого португальського виконавця. Тому що, саме Салвадор Собрал отримував переможний кубок" Євробачення " кілька років тому.

"Я була на всіх концертах, які були після перемоги в Києві. Я завжди підтримувала його, тому що для мене дійсно було дуже класно, що він виграв саме в нашій країні. Тому що, його рівень музикальності, творчості, свободи - він зашкалює", - розповіла Джамала.

- Наскільки сильно ти переживала, коли Салвадору робили трансплантацію серця.

"Я дуже хотіла, щоб він одужав, тому що він дуже талановита людина. Він повинен співати, як сьогодні тут", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Джамала, instagram.com/jamalajaaa
Джамала, instagram.com/jamalajaaa

- Сьогодні Ви заспівали дуетом. Це було незаплановано.

"Не було заплановано взагалі. Я прийшла за лаштунки, привітала Салвадора і думала, що йому подарувати - квіти... півонія. Ні, подарую йому сопілку. Він заграв і каже: "Класно, в якій тональності, в Мі? О, добре, я зроблю це інтро в якомусь концерті у Львові", - пораділа Джамала.

- Як воно співати без підготовки, раптово, НЕ свою пісню?

"Я живу в музиці 24/7 і для мене це дуже комфортна ситуація", - зазначила знаменитість.

Нагадаємо, Джамала - перша учасниця нового сезону "Танці з зірками": "Будуть злети і падіння"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала у топі з бездонним декольте незвично віддячила збірну України після перемоги

Знай.ua писав, заміжня Джамала раптово зробила камінг-аут: "Я люблю..."