Українці поскаржилися на працівників Укрзалізниці через те, що їм не дали спокійно відпочити в кімнаті підвищеного комфорту.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, стало відомо, що вночі, жінка з двома дітьми їхали транзитом через станцію Запоріжжя - 1, і змушена була чекати на вокзалі. Щоб їм було комфортніше чекати свій поїзд, який повинен був прибути о 3:55, вони вирушили в платну кімнату підвищеного комфорту.

Скандал на вокзалі, скріншот з відео
Скандал на вокзалі, скріншот з відео

Вночі діти заснули, але раптово адміністратор кімнати підійшла з гучною вимогою "Буди дітей!", нібито в кімнаті відпочинку заборонено спати. При цьому заявила "нехай вони відпочивають сидячи". Жінці не сподобалася така поведінка адміністратора кімнати і вона вирішила з'ясувати стосунки.

Скандал на вокзалі, скріншот з відео
Скандал на вокзалі, скріншот з відео

Жінка попросила показати їй, де саме в правилах це зазначено, але їй просто не змогли цього показати. При цьому адміністратор кімнати обурювалася, що жінка знімає все, що відбувається на камеру.

Скандал на вокзалі, скріншот з відео
Скандал на вокзалі, скріншот з відео

Нагадаємо, Укрзалізниця зганьбилася літнім "сервісом" у вагоні: вивалене вікно замість кондиціонера. Очевидець помітила несправність інвентарю вагона і вирішила зняти побачене неподобство.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , розчарований пасажир показав, як виглядає люкс від " Укрзалізниці": "У вагоні + 80, вікна не відкриваються"

Знай.uа писав, в стареньку " Таврію" вдихнули нове життя: кросовер позаздрить. Перші серійні» Таврії " зійшли з конвеєра 18 листопада 1987 року. У той час "Таврія" позиціонувалася як виключно економічний автомобіль.