Рецепт оригінального варення з огірків. Для цього вам не потрібно ніяких особливих інгредієнтів.

Огірки один з популярних овочів в Україні. Для того щоб вони не пропали, їх можна не тільки закочувати в банки, але також і робити відмінне варення, як повідомляє портал koolinar.ru.

Інгредієнт:

  • огірки свіжі;
  • цукор;
  • лимон свіжий

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як готувати

  • Почистіть огірки і поріжте на шматочки, засипте цукром, залиште на 6 годин, після прокип'ятіть 15 хвилин і залиште настоюватися на ніч.
  • Вичавіть лимон, щоб додати до огірків кислий і ароматний сік і вони перетворилися в варення.
  • Гаряче, кипляче варення розкладіть по банках, закатати кришками. Укутайте, залиште на добу.

Все, варення готове. З ним можна пити чай або подати гостям, які ймовірно будуть здивовані.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.