Відомий український співак і улюбленець тисяч жінок Олег Винник знову змусив серця своїх прихильниць битися сильніше. Виконавець повідомив, що приїде з концертом в сонячну Одесу.

Відповідні пост артист опублікував у своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 970 тисяч шанувальників.

Так, концерт запланований на 18 липня і пройде на Морвокзалі.

"Одеса, неможливо уявити літо без вас!!! 🤗 Зустрічаємося біля моря!
✅18 серпня
✅20:00
✅Морвокзал
Квитки вже можна придбати за посиланням у шапці профілю", - написав артист у пості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Оооооо! Якою Ви нереальныыыый!😍❤️🔥Просто найкращий!!! І Харків вас безмірно любить і чекає♥️🥰", " нарешті!!! 🔥 🔥 🔥 ", "Що може бути краще концерту на березі моря❤️", " гарна новина для Одеси! А інші міста будуть, Олеже, у Вашому графіку? Дуже скучили❤️", " Оооооо яка прекрасна новина Олег шалено скучили чекаємо ваших концертів а я чекаю вас з нетерпінням в Чернігові❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ любимо вас і шалено сумуємо за вами😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍Ви нас як завжди порадували❤️❤️❤️", " вау😍 😍 😍 😍 як круто, ми обов'язково будемо @ an.kirilllova ❤ ️ ❤️❤ ️ ❤ ️ плачу від щастя! моя бабуся буде дуже рада, такому сюрпризу! Біжу за квитком😭💔щастя яке боже", "Нарешті ви повернулися Олег Анатолійович,ми дуже дуже сумували за вами.І Кривий ріг вас теж дуже дуже любить і чекає,.Скоріш приїжджайте)", - зраділи новині шанувальниці в коментарях.

Нагадаємо, раніше Улюблена "вовчиця" Олега Винника Таюне довела фанатів до екстазу шкіряними шортиками- " дівчинка-ангел"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олег Винник розбурхав уяву своїх "вовчиць" одним поглядом: "не дають спокійно спати"

Також «Знай.иа " писав, що Олег Винник показав, як ощасливив тисячі "вовчиць" по всій Україні: "ви най-най-най"