Популярний український співак, повелитель "вовчиць" і тренер 11 сезону "Голосу країни" Олег Винник поділився з багатотисячною армією фанаток барвистими фотографіями, зробленими під час концертів у Вінниці та Хмельницькому.

На опублікованих у соцмережі Instagram кадрах щасливий 47-річний артист позує на сцені. Як відомо, через карантинні обмеження в багатьох містах України організувати концерти виконавців було практично нереально.

Однак тепер, коли в країні "жовта" зона, Винник може радувати своїм оперним неповторним голосом "вовчиць". У підписі до знімків зірка зізнався, що сумував за виступами.

"Як же я за вами скучав! Неймовірно круто стояти на сцені, слухати і дивитися, як ви співаєте в залі ❤ Вінниця, Хмельницький, дякую вам! 🙌" - написав Олег Винник.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Концерт у Вінниці був 🔥🔥🔥 Незабутньо і хочеться повторити знову 😍😍😍", "Ви подарували нам незабутні емоції ❤️🙌 🥺", "Вінниця чекає на вас знову 🔥😍", - зазначили коментатори.

Олег Винник, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський показав Україну за допомогою золотого сала і свині.

Нагадаємо, Михайло Поплавський запалив з дружиною Олега Винника Таюне: поцілував і закружляв у танці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник подарував "Діаманти" Еліні Іващенко, про Таюне забув: "Так добре удвох".

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався в гріхах у присутності "позашлюбної доньки": "А реально ж це хабар".