Перемога італійської збірної з футболу над англійцями в Євро-2020 стала для них історичною – такого не було вже 53 роки.

Для Англії ж програш став справжнім розчаруванням, яке спіткало і гравців, і їх уболівальників.

Спочатку основний час закінчився з рахунком 1:1, і навіть після додаткових таймів по 15 хвилин Фортуна не посміхнулася жодній з команд. Долю Кубка Європи вирішила серія пенальті, в якій італійці забили вирішальний гол. Зрозуміло, що в столицях обох країн-учасниць фіналу вирували неабиякі пристрасті з приводу результату матчу.

В Італії вирували радісні емоції: люди співали, танцювали і вітали один одного.

"Ось як відзначають перше за 53 роки Євро-чемпіонство на вулицях країни-переможця», - написали в одному з телеграм-каналів, публікуючи відео нічних гулянь, які переросли в імпровізований парад перемоги. Одна з фанаток Італії навіть примудрилася оголити груди на камеру - в пориві радості.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А в цей час в самому центрі Лондона, на Трафальгарській площі, горіли зовсім інші пристрасті. І реакція місцевих фанів на останній незабитий пенальті збірної Англії зрозуміла без зайвих слів.

Нагадаємо, захисник збірної України Кривцов знайшов винних у поразці Англії на Євро-2020: "Не пощастило".

Як повідомляв " Знай.ua", Ярмоленко прийняв пропозицію турецького клубу: з "Вест Хема"в " Фенербахче".

Також Знай.ua писав, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде.