Відома українська телеведуча, Олена-Крістіна Лебідь, зірка проекту "Аферисти в сітях", поскаржилася, що її коханий вибрав якусь неправильну дорогу з Києва на курорт.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«А ти впевнений, що проспект Перемоги в Києві - це на морько?", - підписала вона смішний знімок. На знімку - наречений телеведучої, віце-прем'єр України Павло Розенко, за кермом автомобіля. Сама зірка розташувалася на пасажирському сидінні, при цьому на обличчя вона наліпила косметичні патчі.

Олена-Крістіна Лебідь Скрін, Instagram
Олена-Крістіна Лебідь Скрін, Instagram

"І чому ми вивантажили валізу і матрац вдома?",- запитує вона в публікації. При цьому на обличчі у неї застигло щире здивування від того, що відбувається.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Ну не знаю. Напевно, у Перемоги сьогодні відпочинок", "Всі хочуть на морько, тому чому б проспекту Перемоги не стати морьком?", "Вираз обличчя у коханого "попереду тебе чекає сюрприз"", "Якщо після зливи Ви приїдете в Ізмаїл, вас чекає море", "Влітку всі дороги туди ведуть", - підтримують в коментарях свою улюбленицю її віддані фанати.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"

Як повідомляв " Знай.ua", Олена-Христина Лебідь в червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без " капітана"

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі..."