У Міністерстві внутрішніх справ готують новий законопроєкт, який дозволить водіям заробляти на порушниках правил дорожнього руху.
Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Куницький у своєму відеоблозі на Youtube.
Так, стало відомо, що у МВС вигадали, як можна "підзаробити" водіям. Міністерство внутрішніх справ презентувало проєкт закону, який дозволить водіям заробляти на порушниках правил дорожнього руху.

Дорога, скріншот із відео
Дорога, скріншот із відео

У законопроєкті вказано, що водії зможуть повідомляти про порушення правил дорожнього руху в поліцію за допомогою спеціального додатка. Щоб скористатися цією функцією варто лише встановити додаток на свій смартфон. Додаток буде відправляти відео порушення у спеціальному зашифрованому форматі.
При цьому пильні водії зможуть ще й заробити на порушниках. Тим, хто відправлятиме відео з порушенням правил дорожнього руху, обіцяють 10% від суми сплаченого порушником штрафу.

Нагадаємо, що нетверезого депутата затримала поліція: "дихати в трубочку" навідріз відмовився

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві голий чоловік на дорозі влаштувався замість подвійної суцільної: "Все нормально, просто жарко..."

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще