Продовжуємо розповідати історії мужніх українців, які зважилися відправитися на Донбас, щоб захищати незалежність і цілісність України.

І відомо, що життєві обставини не завжди дозволяють поєднувати покликання і роботу, тому доводиться додатися положення, в якому можна займатися тим, що подобається. Про це повідомляє видання Армияinform

Це стосується 43 - річного Руслана з Донецька-воїна-піхотинця однієї бойової бригади, залученої до виконання завдань в ООС, куди він потрапив у 2018 році. До цього чоловік обіймав посаду керівника групи обліку в компанії ДТЕК, проте завжди бачив себе в лавах українських воїнів під час служби Україні.

Воїни ЗСУ, фото з фейсбук
Воїни ЗСУ, фото з фейсбук

"ще в шкільні роки я задумав вступати до військового училища. Перша спроба була ще в 1995 році. Подав документи до Харківського військового університету. Хотів стати офіцером-РЭБовцем. Але конкурс був настільки "щільним", що я не пройшов", - зізнається Руслан.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але після цієї невдачі 43-річний українець не опустив руки, і відправився подавати документи в Слов'янськ, авіаційний коледж, де також як і в армії є Уніформа і дисципліна. Там він навчався на техніка-Електрика злітно-посадкової смуги. І після першого курсу відправився служити в підрозділ ППО у Львівській області. Чоловікові заповнилося мальовниче містечко Сколе в Карпатах, де вони і базувалися.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Там вже немає військової частини, але пам'ять про службу збережеться на все життя. І коли почалася війна з путінськими окупантами, він працював енергетиком в ДТЕК, але чоловіків з цієї галузі не хотіли брати на службу через стратегічну складову економіки. Але все ж Руслан залишився наполегливим, тому незабаром його все ж закликали і надали уніформу.

Тепер про нього товариші по службі кажуть, що 43-річний воїн зібраний і відповідальний, і разом з ним дуже легко як в повсякденній службі, так і на посаді.

Військові на Донбасі, Скрін, відео
Військові на Донбасі, Скрін, відео

Нагадаємо, путінські найманці обстріляли міста на Донбасі зафіксовано 11 порушень режиму тиші

Як повідомляв "Знай.ua", "Бджілка" Людмила Ясененко змінила акушерство на порятунок поранених воїнів ЗСУ: "Не можна втрачати ні хвилини"

Знай.ua писав, харків'янка змінила медичний халат на військову форму і вирушила захищати Україну: "Життя змінилося на "до" і "після"