Відомий український телеведучий Андрій Джеджула знову поділився подробицями свого розлучення з дружиною. Що вони не можуть налагодити цього разу.

Про це чоловік повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить вже понад 250 тисяч користувачів. Цього разу вони вирішили обговорити заборону на зустрічі з дитиною, яка народилася всього кілька місяців тому.

Телеведучий поскаржився шанувальникам, що Юлія Леус проти їх зустрічей з дитиною, і почала просити встановити порядок зустрічей з дочкою через суд.

В цей же час Юлія говорить про те, що всі ці висловлювання чоловіка на публіку не більше, ніж просто показуха, адже, він жодного разу навіть не згадав про дочку за останній тиждень, і не запитав як вона себе почуває.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Замість цього, за словами практично колишньої дружини, він просто знімав прямі ефіри в соціальній мережі Instagram.

Юлія Леус, фото: Instagram
Юлія Леус, фото: Instagram

"Як можна відвезти дитину в невідомому напрямку і не повідомляти адресу!? Запевняю вас, моя справа в суді не стане легкою прогулянкою!"- пише Андрій Джеджула у своїй публікації.

До слова, Юлія стверджує, що вона сказала Андрію адресу, де вони тепер з Аделіною будуть жити, і він його навіть записав.

Юлія Леус, фото: Instagram
Юлія Леус, фото: Instagram

"Ця людина не любить домовлятися, він любить війну, війну з жінкою. У мене на це часу немає, я зайнята дитиною, а він нехай ганьбиться далі" - підсумувала свою розповідь Юлія Леус.

Юлія Леус, фото: Instagram
Юлія Леус, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, побита дружина Андрія Джеджули народила дочку і розповіла про зруйнований шлюб.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Джеджула розповів, як впливає на нього Великий піст.

Також Знай.ua писав, що Андрій Джеджула втратив найріднішу людину 8 березня, розповів про це після пологів.