Чорна смородина – одна з найароматніших і доступних ягід. Вона є справжнім джерелом вітамінів. Ще одна корисна властивість смородини - вона прекрасно зберігає всі свої вітамінні багатства під час консервації та зберігання.

"Щоденник дачника. Сад і город" розповів, як приготувати смачне желе з чорної смородини.

Рецепт: Желе з чорної смородини

Інгредієнт:

- 10 ст.л смородини
- 4 ст.л води
- 14 ст.л цукру

Приготування:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Смородину залити водою, поставити на середній вогонь і, як закипить, варити 7 хвилин.

Всипати цукор і варити ще 5 хвилин.
Розкласти в стерилізовані банки і закатати.
Після охолодження вміст баночок зажелируеться.

чорна смородина, фото з pxhere

Раніше ми писали про те, що Солодкий лечо в банку: цей рецепт стане в нагоді кожній господині. Любителям солодкого болгарського перцю обов'язково сподобається рецепт домашнього класичного лечо.

Нагадаємо, як виростити здоровий часник: прості секрети врятують від виродження. Настає момент, коли для отримання повноцінного здорового врожаю потрібен оновлений посівний часник.

Як повідомляв Знай.uа, полуниця сусідам на заздрість: як підгодувати для хорошого врожаю. Дотримання простих правил догляду при вирощуванні полуниці важливі для пишного цвітіння і багатого врожаю.

Також портал Знай.uа писав, оригінальний рецепт лечо з кабачками: консервуй і взимку не голодуй. Як приготувати смачне угорське блюдо лечо на основі кабачків. Рецепт класичного лечо і з виноградом.