Популярна українська гумористка, зірка шоу "Жіночий квартал" Віра Кекелія частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

Виконавиця має величезну аудиторію, з якою зовсім недавно ділилася спогадами після відпочинку в Грузії, демонструючи сукню болотного відтінку з довгими рукавами і закритим декольте.

Публікація Віри Кекелії: Instagram
Публікація Віри Кекелії: Instagram

А зараз виріз на грудях з'явився знову, про що свідчить фотографія, опублікована в Stories. Її відобразила інша зірка "Жіночого кварталу" і фіналістка сьомого сезону "Голос країни" Марта Адамчук.

Віра Кекелія, на чорно-білому знімку, знаходиться в порожній ванній, в однотонному костюмі з неймовірним вирізом на тулуб, включаючи груди. На співачці, яка лежить у ванні з закритими очима і розсунутими ногами, можна побачити туфельки і головний убір

Марта Адамчук, instagram.com/marta_adamchuk
Марта Адамчук, instagram.com/marta_adamchuk

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Останній знімок, опублікований в Stories Кекелії, був теж спочатку виставлений на сторінці Марти Адамчук. Там Віра стоїть оголеною спинок до камери, але погляд спрямований прямо на людину, що переглядає цей знімок.

Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories
Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories

Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories
Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія похвалилася неймовірним почуттям стилю з Грузії: "Дуже красиво"

Як повідомляв "Знай.ua", Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" показала, чим може підкорити "Танці з зірками": "Мріючи"

Знай.ua писав, Віра Кекелія з кварталу разом з Анітою Луценко покрутили пружними попками: "Не повинна соромитися своїх булочок"