Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу артист розмістив відео з Грузії, на якому він співає і вітає свого друга – отця Серафима.

"Зліва гори й справа гори попереду Кавказ На свято йду до Серафима Іду в добрий часЗ Днем народження!"- написав Олександр.

Користувачі соцмережі активно прокоментували пост і приєдналися до привітань.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

скріншот з коментарів Instagram

скріншот з коментарів Instagram

скріншот з коментарів Instagram

Варто зазначити, що Грузинський священик Серафим довгий час жив в Україні і є творцем унікального хору, який виконує поліфонічні церковні співи як грузинською, так і арамейською мовами.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов зайнявся улюбленою справою зі священиком: "Обличчя після...".

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов з сином не витримали без борщу і сала: справжні козаки. На знімку Пономарьов старший і молодший сидять за столом в приміщенні і їдять борщ.

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Пономарьов показав вечори з сином у казковій Грузії: чемпіон росте.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Мозгова благає Пономарьова забути про 10 років відносин з нею: "Поставити крапку в вакханалії". Олена Мозгова попросила Олександра Пономарьова не говорити про неї в інтерв'ю