Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією новим відео в Insta Stories, на якому його дівчина Ксенія Мішина насолоджується поїданням кавуна.

У кадрі актриса їсть кавун ложкою і дає рекомендації, як його розрізати в дорозі. Також, вона зазначає, що потрібно насолоджуватися і ні з ким не ділитися.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина зробила зізнання про стосунки з Олександром Еллертом: "Щоб не вбити один одного". 32-річна актриса розмістила чуттєве і зворушливе відео зі своїм обранцем Олександром Еллертом, а також, розповіла про головні принципи в її відносинах.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина натякнула Еллерту на закінчення відносин: "Звільняти простір дуже корисно". Актриса дала пораду українкам і здивувала Олександра Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина пустила українців в їх з Еллертом ліжко і показала, хто контролює процес. Цього разу актриса в своєму Instagram показала, як вона прокидається з коханим Олександром Еллертом.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина схопилася з Наталкою Денисенко за попи і зізналася в лікуванні: "Було добре". За словами Ксенії Мішиної, вони опинилися в прекрасному місці, і це відчуття неможливість сплутати з чим-небудь.