Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в Insta Stories свіжий ролик, на якому вона з'явилася зі своїм 9-річним сином Платоном.

Так, кохана сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта показала, які стандартні ритуали вона проводить з сином щоранку. Виявляється, що кожен ранок зіркова сімейка починає з вітамінів Омега і D3. Ксенія пояснила, що для неї важливо зміцнювати імунітет постійно.

"Наш з Платошкою день ми починаємо з наших стандартних ранкових ритуалів. А саме – вітамінки! Ну що, синку, погнали? Ми давно приймаємо Омегу, а ще вітамін D3. Для мене дуже важливо підтримувати імунітет постійно", - зазначила на відео Мішина.

Ксенія Мішина з сином, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина з сином, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на погіршення здоров'я: "Немає сил". Акторка стривожила шанувальників зовнішнім виглядом.

Нагадаємо, Ксенія Мішина дізналася секрети щасливого життя: "Спочатку потрібно віддати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина перетворилася на Дашу Астаф'єву: тепер пекуча брюнетка.