Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І якщо раніше стало відомо, що молоді люди вирішили відправитися на курорт, відсвяткувавши шосту річницю весілля. Адже 8 липня 2015 року дівчина вийшла заміж на Дантеса.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

А зараз виконавиця відшукала архівну фотографію зі зйомок для косметичного бренду, і так вийшло, що 12 липня 2021 року на просторах інтернету з'явився відеоролик, на якому Надія постала якраз в образі з косметикою на обличчі з цього знімка.

"Знайшла недавно фотку зі зйомок @maybelline @mu_inthecitystyle_ua і ось якраз сьогодні вийшов ролик в цьому образі з мейком для фотосесій ) вже можна дивитися на YouTube-каналі Maybelline New York Україна 🥰 #Ambassador", - пише Надія Дорофєєва в публікації.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Вона постала в точковому, леопардовому вбранні перед масивним дзеркалом, в повний зріст. "Дуже йдуть ці хвостики😍", "Я вже дивилася) мені дуже сподобалося🙌❤️", "Не лізь, бро, вона моя❤️", - пишуть користувачі в коментарях.
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, вусатий кавалер з ковбасою змусив Надю Дорофєєву верещати від страху - "Лякаємо!"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес і Надя Дорофєєва "втекли" з України після Atlas Weekend: мріяли шість років

Знай.ua писав, Володимир Дантес розповів, як Надя Дорофєєва розважається в душі: "Притискає до себе і ротом…"