На офіційній сторінці українського телеканалу "Новий канал" розмістили фото Лесі Нікітюк та Сергія Притули. Також, анонсували вихід нового сезону популярного шоу "Хто зверху"

"Не можу втриматися і не показати ці фото, що прикрашають стіни студії Хто Зверху цього року 🌚 Новий сезон вже на підході, зйомки завершені, і щоб очікування було не таким важким, вмикай Новий о 17:00 - попередні сезони "Хто зверху" можна переглядати вічно🌚", - йдеться в публікації.

Користувачі соцмережі і телеглядачі шоу захоплюються ведучими і очікують виходу нового сезону.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в корсеті пікантно позувала у ларька: "Фотограф Зіна з магазину". Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши незвичайну фотосесію біля кіоску з закусками на тлі київських багатоповерхівок.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк покрутила оголеними сідницями перед "рожевим феєм": "Неподобство якесь". Леся Нікітюк порадувала шанувальників серією кумедних знімків

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на сучасну Мальвіну з прозорим ліфчиком: "Підходить".

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець Полякової засвітив те саме місце, Нікітюк не стримала емоцій: "Приборкує кобру". Юнак вирішив засвітити свій сталевий прес і здався в кадрі в одних білих трусах, які виявилися трохи "малі" за розміром, що і помітили всі кому не лінь.