Вже на городах почали з'являтися ранні плоди, включаючи такий овоч як огірки. Сьогодні ми поговоримо про те, як визначити хвороби на вигляд, і чого їм не вистачає.

Ось, наприклад, експерти говорять про те, що якщо раптом огірки викривилися, то їм точно не вистачає вологи. Їх терміново необхідно наповнити водою, полив рослина. Також, якщо огірки стали схожі на гачок, їм також сильно не вистачає вологи.

Вирощування огірків, кадр з відео
Вирощування огірків, кадр з відео

Якщо огірки почали жовтіти біля плодоніжки-вони зазнали високої вологості при високій температурі. Такі ознаки зазвичай проявляються в плівкових укриттях і теплицях. Робіть регулярні провітрювання, стежте за температурою в парниках.

Якщо плід став сильно м'яким, а верхні і середні частини плоду з перетяжками, то їм недостатньо світла, потрібно частіше їх поливати, а також це означає, що ви перегодували рослина великими дозами добрив.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Вирощування огірків, скріншот з відео
Вирощування огірків, скріншот з відео

У разі, якщо на рослині почали з'являтися світлі листя з тонкими батогами і слабкими приростами, тоді огіркам точно недостатньо азоту.

Вашу грядку можна оживити за допомогою аміачної селітрою розведеною в десяти літрах води. На одне відро покладіть три столові ложки селітри.

Огірки, скріншот: Youtube
Огірки, скріншот: Youtube

Головне пам'ятати, що, чим раніше ви виявите перші ознаки захворювання, і зможете його розпізнати, тим вище ймовірність врятувати плоди, і ліквідувати хворобу.

Раніше повідомляли, кращі способи підгодівлі перцю і як визначити, чого не вистачає по листю: можна записати.

Як повідомляв Знай.иа, цього ви точно не знали: що означають наклейки на бананах. Багато хто любить поласувати бананами, які можна знайти в будь-якому магазинчику або супермаркеті.

Знай.иа писав, поради експертів: чим підгодовувати квіти, щоб виростити велику клумбу.