Анна Богдан (Сторожук), яка здобула перемогу у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" з бізнесменом Михайлом Заливако, розповіла, що означає Знайти своє покликання в житті. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Про покликання... і страх зробити невірний крок. Пам'ятайте той момент, коли ви закінчували випускний клас, і у вас запитували: "ким ти хочеш бути?». Б'юся об заклад, у більшості потіли долоньки, так як до того моменту так і не визначилися зі своїм покликанням. І знаєте, що? Це нормально", - зізнається Анна.

"Ось, наприклад, я: в два роки я вже заробила свої перші гроші, знявшись в рекламному ролику. У школі я була практично найвища в класі... з найдовшими ногами, і швидше за все, сама худа (до речі, через це часто були глузування в мою сторону). І всі говорили одне: "Аня, тобі треба в моделі!"Але, по закінченню школи, я вступаю до університету на спеціальність Маркетолога. І, як багато хто з вас знає, в 18 років я все-таки почала працювати моделлю.",- каже дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Але була одна маленька думка, яка ніколи мене не відпускала. Це сталося в 15 років. Я вперше побувала за кордоном. З класом ми поїхали в Болгарію, і ті емоції було не описати словами. І ось тільки пройшовши шлях студента-маркетолога і моделі, я зрозуміла, що саме подорожі будуть надихати мене на роботу, рух і яскравість життя", - згадує Богдан.

Вона додала, що їй довелося зробити масу невірних кроків, щоб прийти до того, що дійсно її надихає.

"Я теж люблю подорожувати, і навіть мама моя подорожувала до 83 років, але вже все, тепер вдома", " працюю за фахом зубним техніком, і обожнюю свою роботу, але професію вибрала не я «а так вийшло випадково!",- діляться особистими історіями в коментарях фанати Анни.

Нагадаємо, раніше Юля "Зайка" в коротких шортах показала, яку красу втратив "Холостяк" Заливако

Як повідомляє портал «Знай.uа» Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям

Також «Знай.uа " писав, що Анна Богдан і Юля Зайка: як живуть улюблениці Холостяка Заливако після проекту