Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Цього разу він навчить вас готувати гуакамоле.

Новий рецепт можна знайти на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для того, щоб це приготувати, вам знадобиться:

🔹 1 шт авокадо Хаас (це сорт);

🔹 1/3 лайма для соку або 1/4 лимона;

🔹 1 ст. л. білого, зеленого або червоного лука;

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

🔹 1/3 стиглого томата або 2-3 томати черрі-взимку вони смачніше;

🔹 половина пучка кінзи;

🔹 щіпка солі;

🔹 перець гострий зелений-халапеньо;

🔹 1 ст. л. масла.

Як пише сам чоловік, процес приготування досить простий. Потрібно дрібно порізати цибулю, і полити його соком лайма або лимона. Все це повинно замаринуватися, а в цей час нарізаємо дрібно томати і ріжемо листя кінзи. Також, потрібно роздрібнити перець.

Розрізаємо авокадо навпіл, і м'яку частину виймаємо ложкою і мнемо виделкою.

Далі змішуємо все те, що підготували заздалегідь, і додаємо масло.

Рецепт, фото: Instagram
Рецепт, фото: Instagram

"Далі пробуйте гуакамоле. Можливо, треба ще додати соку лайма або лимона. Смак повинен бути насиченим, досить солоним, трохи гострим і приємно освіжаюче кислим. Кислота потрібна, щоб авокадо темрява швидко, і на смак - традиційно в балансі. Суміш соковита і ароматна " - розповідає Володимир Ярославський.

Рецепт, фото: Instagram
Рецепт, фото: Instagram

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.ua, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів.