На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української телеведучої, Олени-Крістіни Лебідь, зірки проекту "Аферисти в сітях", з'явилося нове повідомлення.

На цей раз вона не тільки показала себе в купальнику на березі моря, а й визначила переможців конкурсу, який влаштовувала на своїй сторінці.

Од фанатів ведучої потрібно було придумати смішну і яскраву підпис до її знімку в морському прибої.

На знімку - наречена Розенко в яскраво-малиновому суцільному купальнику з бретелями, перехрещеними на грудях.

Купальник прикрашений принтом у вигляді великого серця на животі, і підкреслює фігуру зірки. Варто відзначити, що Лебідь – худенька, і саме її гострі плічка, її худенькі ручки і ніжки викликали найбільшу кількість коментарів у фанатів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На другому фото Олена-Крістіна простягає вперед руки, ніби захищаючись від морського прибою. При цьому її рот відкритий в панічній гримасі.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Незважаючи на це, телеведуча з відмінним почуттям гумору вирішила поділитися знімком з передплатниками, запропонувавши їм придумати до нього смішний коментар.

"Конкурс закінчено. З почуттям гумору у вас все фіндіперсово!!! Я проржалась від ваших дотепних підписів до фото 2 (пост позавчора). І тепер, як і обіцяла, пролайкаю фото переможців! Ось вони, королі і королеви відпалу!», - зазначила вона.

"Прекрасного відпочинку, мадам!",- побажали їй фанати.

Нагадаємо, Олена-Христина Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"

Як повідомляв " Знай.ua", Олена-Христина Лебідь в червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без " капітана"

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі..."