Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа зовсім скоро вперше стануть батьками. Артисти розсекретили і стать дитини - пара чекає на хлопчика.

Зірка на останніх місяцях вагітності вирушила народжувати до Києва, а в один з теплих літніх днів влаштувала пікнік на зеленій галявині, примірявши штани із завищеною талією і міні-топ, а також блейзер кольору фуксії.

Виконавиця зізналася, що за 9 місяців встигла набрати лише на 12 кілограм, а також розповіла, як відчувати себе енергійною. За словами Анастасії, вона багато часу приділяє фізичній активності і позитивному мисленню: плаває в басейні, займається йогою, гуляє на свіжому повітрі і робить фізичні вправи. При цьому співачка не їсть жирні снеки або фастфуд, іноді балує себе випічкою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Проліски, я постійно отримую від вас у дірект купу запитань як мені вдається тримати себе в формі під час вагітності, і головне- як вдалося не поправитися🤔
Обіцяла вам підняти цю тему- тож зливаю лайфхаки як таки не перетворитися на 🎈, а головне круто себе почувати та бути здоровою:

🌸Фіз.активність.
Намагаюся у вільний час займатися йогою для пузатиків ,роблю пранаями (дихальні вправи), гуляю по можливості, плаваю в басіку.
Це тримає в тонусі і не дає розкиснути.

🌸Позитивне мислення.
Так, саме воно!День починаю зі сміху,постійно регочу, намагаюся не робити драми з дрібниць (не завжди виходить))), але старатися треба.Так легше перенести важкі моменти,а в нас їх було дофіга за останні 9 місяців…

🌸Режим харчування.
Це мабуть головне.Скажу чесно, ми із Сєргєічем рідко їмо всякі гадості типу чіпсів і т.д., а коли дізналися, шо вагітні- то взагалі виключили хімію.

Мій постійний раціон : творог, йогурти, горіхи, мед, багато овочів, фруктів та ягод, зелень, м’ясо (курятина,телятина,печінка для підняття гемоглобіну),риба,крупи (гречка,рис,паста твердих сортів), хліб цільнозерновий ,сири, із солодкого чорний шоколад.

П’ю тільки натуральні соки, трав’яні чаї , та багато води (дозволяє відсутність набряків). Буває грішу мучним типу булочок і випічки - але це не критично, вважаю😋"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя