Українські телеведучі Анатолій Анатоліч і Лілія Ребрик запросили до себе в студію Ольгу Полякову, де вона продемонструвала свій новий образ.

Нова публікація з'явилася на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Там зiркова трійця зібралася в студії, і в перерві між зйомками зробили спільне фото. Анатолій Анатоліч сів на підлогу, в той час як поруч з ним стоїть Оля Полякова і тримає його за волосся.

Окрему увагу варто приділити образу Ольги Полякової. Вона вирішила продемонструвати всім своє підтягнуте тіло і довгі ноги. Для цього жінка одягла короткі шорти, салатовий корсет і на верх такий же подовжених піджак, тільки з леопардовим розфарбуванням.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зачіска української співачки - коротка стрижка з невеликим ірокезом. Це все перука, звичайно ж, і просто образ до виходу її нової композиції під назвою "Доросла дівчинка".

Лілія Ребрик сидить в цей час на дивані і позує.

"Засідання клубу підкаблучників. За секунду до виконання гімну" - підписав публікацію Анатолій Анатоліч.

Такий гумор оцінили шанувальники, і почали залишати свої позитивні відгуки в коментарях. Не втримався і відомий український танцюрист Влад Яма, з яким телеведучий дружить, і кілька разів їздив відпочивати.

"Рррррррр😁" - написав Влад.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "я не перетворюся на козу?".

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила" те саме " вогником