Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Нещодавно знаменитість виставила серію відвертих знімків в купальнику чорного кольору з прозорими вставками на стегнах, показавши, як проводить літо - дівчина розслаблялася серед галявин і зелених насаджень в сонячній Одесі.

Інтернет-зірка приймала пікантні пози, сидячи на стільці і демонструючи пишні груди, а також тонку талію. При цьому довге волосся Альона акуратно зібрала назад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Літо...на чилі 😎🤟🏻

1 або 2?🤔"

Фолловери не пройшли повз: "вона не потоне у неї 4 буйка", "Якби я був літаком, а ти - аеропортом, я б приземлився на твоє красиве тіло.😍 😍 😍 ", "Перший кадр 😍 там видно очі🙌 🔥 🔥 🔥", " купальник на такій шаленій фігурі виглядає просто зайвим і непотрібним аксесуаром❤️❤️❤️".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн