У ковбасі українського універмагу виявили головку цвяха. Про це стало відомо в телеграм-каналі чорний Список.

Купуючи їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що в ній може виявитися буквально що завгодно.

З цим зіткнувся житель України, який придбав ковбасу «Салямі губернаторська». У ній він знайшов головку сталевого цвяха. Як доказ він доклав кілька фотографією.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Головка цвяха в ковбасі "Салямі губернаторська" від ТМ #Тульчин. Зубного лікаря в студію!
, - повідомив він.

У телеграм-порталі чорний список на цей пост відреагували обурені громадяни.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Треба самому вдома все робити, ковбасу вже практично не купую з принципу. Так як роблять незрозуміло з чого її"; "Пам'ятаю випадок був років 17 тому що жінка знайшла бджолу в тампоні, тоді ось таких груп не було куди скаржилися, вона пішла в суд і їй за моральну шкоду і тд фірма заплатила величезну суму. Тому питання, чому зараз мало хто доходить до суду? Тому що суму маленьку можна виручити або просто лінь? А справа про тампони закінчилася добре, тому що після штрафу ця фірма найняла групу інженерів, які сконструювали обладнання яке відділяло комах від бавовни. Дивись після судів то і на продукти поміняють конвеєри, і покращитися якість"; " намагаюся все що можна робити самій-роблю! У маркетах суцільне д * рьмо! Взагалі жах!
, - повідомляють вони

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.