Погода 14 липня висушить всі українські землі сонцем: ні краплі дощу

У середу, 14 липня, погода в Україні буде сухою і спекотною. Тільки вдень очікується мінлива хмарність. Температура повітря коливатиметься від +28 до +35, а вночі опуститься до +15. У цей день синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Зокрема, у Вінницькій, Житомирській та Чернігівській областях.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Ціни для заробітчан і українців показали на наочному прикладі: у нас - 65 гривень, в Чехії - 35

Українець відвідав один із супермаркетів в Чехії і помітив на полицях соняшникову олію українського виробництва. Розглянувши товар ближче чоловік був дуже здивований, оскільки його ціна дуже сильно відрізнялася від тієї, що встановлена в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Справа в тому, що українська соняшникова олія в Чехії має цінник близько 30 кронн, що за курсом дорівнює приблизно 35 гривень. У той же час пляшка такої ж соняшникової олії з таким же об'ємом в Україні коштує в районі 50-65 гривень.

Публікація каналу Харків 1654: Telegram
Публікація каналу Харків 1654: Telegram

Верховна Рада провалила легалайз медичного канабісу: не вистачило голосів

З моменту гучного оголошення нардепами про реєстрацію законопроекту № 5596 щодо легалізації медичної марихуани пройшло всього 1,5 місяці, а документ вже потрапив до сесійної зали. У такому ж "турбо-режимі" даний проект закону був і проголосований – в ході позачергового пленарного засідання, яке стартувало о 16:00, він не був прийнятий за основу. 240 голосами за відправлений на доопрацювання.

Канабіс - фото UA.NEWS
Канабіс - фото UA.NEWS

Арсен Аваков звільняється з посади глави МВС

Тепер Верховна Рада України має проголосувати за його відставку. Про відставку Арсена Авакова повідомили УНН власні джерела. Уточнюється, що його заяву повинні розглянути вже 15 Липня.

Колишній губернатор Харківської області Арсен Аваков був призначений міністром внутрішніх справ 27 лютого 2014 року. На цій посаді він пропрацював майже сім з половиною років.

Арсен Аваков, скріншот з відео
Арсен Аваков, скріншот з відео

Українку оштрафували за небезпечну їзду на електросамокаті - "влетіла" на 127 тисяч

Як повідомляється, резонансне рішення, яке може стати прецедентом в українській судовій практиці, прийняли в Шевченківському районному суді міста Запоріжжя.

Там визнали електросамокат транспортним засобом в рамках справи про наїзд на жінку-пішохода, яка перебувала в цей момент на тротуарі. В результаті наїзду постраждала отримала травми і гематоми, а також перелякалася.

Електросамокати, фото: suspilne
Електросамокати, фото: suspilne